Bersama Dato Wira Louis Ng, Founder & Executive Chairman Public Gold

Nama saya Muhd Haris bin Abdul Halim dan adalah Ejen Public Gold (kod PG045691) yang sah. Public Gold kini adalah syarikat yang menjual emas pelaburan terbesar dan terkenal di Malaysia. Selain menjalinkan kerja sama dengan Pos Ar-Rahnu Malaysia, Public Gold juga mepunyai cawangan di luar negara seperti Singapore dan Indonesia.

Saya mula terlibat dengan emas dan Public Gold beberapa tahun yang lepas. Apabila melihat nilai wang semakin lama semakin mengecil, berasa risau dengan masa depan anak-anak nanti. Apatah lagi dengan kos pembelajaran ke univerisiti yang semakin meningkat. Lebih baik bermula dari sekarang menyimpan emas untuk masa depan anak-anak.

Setelah sedar dan faham akan kepentingan & kelebihan menyimpan emas melalui seminar-seminar percuma yang dianjurkan oleh Public Gold, saya tidak menoleh ke belakang lagi dan terus kekal bersama Public Gold.

Bermula dari pembelian untuk diri sendiri dan anak-anak, akhirnya mengambil keputusan menjadi ejen sah bagi pihak Public Gold dalam usaha untuk membimbing dan menyedarkan lebih ramai masyarakat tentang kepentingan dan kelebihan emas.

Dalam Public Gold Annual Recognition Night 2017, saya dan isteri dianugerahkan sebagai Supertar Dealer 2016 & Club 100 Dealer atas usaha membimbing ratusan pelanggan baru Public Gold.

Terima kasih kerana berkunjung ke blog saya dan kepada pembaca yang mahu mengetahui tentang pelaburan emas Public Gold atau ingin memulakan pelaburan emas, boleh menghubungi saya melalui whatsapp di 019-352 0178 pada bila-bila masa.

Haris Halim
PG045691
019-3520178