Uncategorized

1 gram – Sikit-sikit Lama-lama jadi Gunung Emas

11270079_10153149109733859_7412096657579483451_n

Sebab apa anda perlu simpan emas?
dan sebab apa anda perlu mula sekarang…

1.Nilai wang semakin jatuh
2.Pelindung kekayaan
3.Harga emas semakin naik utk jangka masa panjang
4.Emas adalah aset yg mudah cair
5.Emas tidak boleh dicipta/dimanipulasi

MULAKAN SIMPAN EMAS DARI SEKECIL 1 GRAM.

Mesti anda fikir nak buat apa emas yg kecil-kecil untuk simpanan..
Ramai antara kita yang anggap yang besar tu baru nampak best kalau simpan..

Tetapi anda juga perlu tahu kenapa kita juga perlu simpan dengan berat yang kecil

1. Pada masa sekarang, 1 gram harganya dalam seratus lebih. Tidak menjadi beban untuk menyimpan walau 1gm sebulan.  Kalau boleh beli rokok RM300 total sebulan, takkan tak boleh guna untuk sesuatu yang lebih bermanfaat?

2. Kita tak perlu kumpul duit berbulan-bulan lamanya untuk dapatkan berat yang lebih besar..
Ramai antara kita bukan ada duit yang banyak untuk dapatkan emas dalam berat yang besar sekaligus..
Mesti nak kena kumpul dulu..
So..Sekarang kita tak perlu tunggu lagi..
Simpanan cash kita setiap bulan tu boleh kita tukarkan dengan emas serta merta…:-)

3.Tiba-tiba kita tengah sesak dan nak pakai cash, kita terpaksa juga nak kena jual emas kita tu…
Cuba anda fikir, jika kita hanya perlu duit dlm rm500 je..
Takkan kita nak jual emas yang berat 10gram-20garm?..
Rugi la kan…
Ni lah masa gunanya emas yang kecil tu…
So kita selamat dari gunakan emas kita yang berat2 tu …

4. Kita boleh istiqomah setiap bulan menyimpan emas biarpun dengan jumlah berat yang kecil…
Sebab kita tidak perlu modal yang banyak..

5. Nak beli sikit2 tapi takut nak simpan kat rumah atau simpan sendiri atas alasan tersendiri? Akaun GAP ada disediakan. simpanan percuma. tak ada sesiapa boleh ambil kecuali tuan punya akaun, boleh jual-beli secara online. Tak ada sesiapa pun tahu anda ada akaun emas. Kalau nak saya tolong buka kan, boleh contact saya anytime.

Sikit-sikit,  lama- lama dapat gunung emas juga kan….:-)

Di MANA NAK CARI GOLD BAR 1 GRAM YANG TERBAIK?

Public Gold ada menjual gold bar 1gram pada harga yang anda boleh lihat di websitenya. Tak perlu bayar yuran ahli. Apa harga yang tertera di website, itulah yang anda bayar campur dengan harga premium/transport cost sebanyak RM5. Masih jauh lagi murah dari 1gram yang dijual di kedai-kedai emas biasa.

Nak beli dengan harga lagi murah? Hantar Whatsapp atau sms ke 019-3520178, dan saya akan tunjukkan caranya. Jangan minta harga diskaun ya, sebab walaupun Dealer, saya tetap membayar harga yang sama seperti anda.

2 Comments

  1. Zukhairi Bin Arun

    Saya nak beli emas bermula dengan 1 Gram

Leave a Reply

Theme by Anders Norén